Velkommen til Optimal Byg
Vi er specialister i tilbygninger og renoveringer
Vi glæder os til at høre fra dig

Ombygning i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland

Optimal-Byg ApS er en erfaren virksomhed med mange år i branchen. Vi har specialiseret os i større entrepriser og vi har derfor alle relevante faggrupper ansat i firmaet, så vi kan håndtere alle opgaver i forbindelse med ombygning.

Derfor kan du nøjes med én samarbejdspartner så du slipper for at skulle bruge tid på at koordinere med flere håndværkere.

Hos Optimal-Byg får du en ombygning i høj kvalitet til en fair pris.

Grundig rådgivning før, under og efter din ombygning

Når du beslutter dig for at lave en ombygning af parcelhus, kan det være svært at gennemskue hvordan man udnytter sine kvadratmeter bedst muligt. Måske kan det også være at en tilbygning i virkeligheden er mest optimalt?

Derfor tilbyder vi altid et GRATIS rådgivningsmøde hvor vi sammen gennemgår jeres nuværende bolig og jeres ønsker og drømme om hvordan en ombygning, kan omdanne jeres nuværende hjem til drømmeboligen.

Vi samler på glade kunder og derfor har de belønnet os med gode anmeldelser på Håndværker.dk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på ombygning

Hvis du ønsker at bestille et gratis møde og efterfølgende modtage et uforpligtende tilbud, kan du kan på 69 15 03 25, sende en mail til info@optimal-byg.dk eller udfylde formularen her på siden.

Så tager vi en snak om din ønsker og sammensætter et godt tilbud på ombygning.

Vi har tidligere lavedet ombygninger i hele Nordsjælland og kommer bl.a. lokalt i Hillerød og Helsinge hvor vi har base.

godeanmeldelser

Læs vores anmeldelser til ombygninger:

 • Nyt køkken, vores oplevelse har været meget positiv, meget prof, håndværker der altid kom til tiden og overholde tidsplanen, der var altid fint ryddet op efter en endt arbejdsdag.

  Stina
 • Perfekt arbejde, gamle gulve fjernet, nye gulve lagt.. Hurtigt og flot arbejde. Bruger gerne dette firma igen :)

  Henrik Plum
 • Malet vægge, lofter og trappe. Alt fint og god service. Nu mangler vi bare regningen.

  Anilla Lunde
 • Et 2 måneders forløb med Optimal-Byg og min nye tilbygning stod klar. Optimal-Byg kan varmt anbefales :)

  Henrik Plum
 • Godt og flot arbejde udført! Samtlige aftaler overholdt. De få ting der skulle påpeges, blev straks udbedret/lavet - alt i alt en god korrespondance hele forløbet igennem. Dem kunne vi sagtens finde på at bruge igen.

  David
 • Jeg synes Optimal-Byg vender hurtigt tilbage med tilbud. Samt kommer som aftalt, og udfører et godt og perfekt arbejde, ingen små mangler i finishen

  Anonym
 • Har haft Optimal-Byg på besøg i forbindelse med indhentning af tilbud på vegne af ejerforening. I den forbindelse var håndværkeren grundig og spottede en knækket tagsten, som dermed blev lavet med det samme. Vi et pt. i beslutningsprocessen vedr. en større tagrenovering, hvor Optimal-Byg bestemt har efterladt et godt indtryk i tilbuds-processen.

  Anonym
 • Axel Wiggers
 • Perfekt arbejde i alle henseender.

  Karin Merete Boas