Velkommen til Optimal Byg
Vi er specialister i tilbygninger og renoveringer
Vi glæder os til at høre fra dig

Ombygning af 60’er og 70’er hus – vil du bygge din murermestervilla om?

Mange moderne familier som bor i en original murermestervilla, vælger at lave en tilbygning eller en ombygning af 60’er og 70’er hus. Da disse huse blev bygget i sin tid blev de anset som rummelige huse, men kravene har ændret sig.

Optimal-Byg har gennem årene lavet mange til- og ombygninger af 60’er og 70’er huse. Det kræver finesse og grundighed at lave en ombygning, som holder stilen fra det originale hus. Det hjælper vores dygtige murere bl.a. med.

Få et møde om ombygning af dit 60’er eller 70’er hus

Vi kommer gerne ud og holder et gratis rådgivningsmøde og gennemgår mulighederne samt kommer med vores bud på hvordan du udnytter dine kvadratmeter bedst muligt.

Vi har alle de relevante faggrupper, hvilket gør at vi kan stå for hele entreprisen og du behøver derfor ikke bruge tid på at skulle koordinere med flere håndværkere. Du får tilmed en kontaktperson som løbende holder dig opdateret om projektets fremskridt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på ombygning af din murermestervilla

Vil du have en snak med os om ombygning af din murermestervilla? Så er du velkommen til at ringe på telefon 69 15 03 25 eller sende en mail til info@optimal-byg.dk. Så holder vi et GRATIS rådgivningsmøde og sammensætter godt tilbud.

Vi sørger grundig rådgivning fra idé til ombygningen er færdig.

godeanmeldelser

Læs vores anmeldelser til ombygninger:

 • Nyt køkken, vores oplevelse har været meget positiv, meget prof, håndværker der altid kom til tiden og overholde tidsplanen, der var altid fint ryddet op efter en endt arbejdsdag.

  Stina
 • Perfekt arbejde, gamle gulve fjernet, nye gulve lagt.. Hurtigt og flot arbejde. Bruger gerne dette firma igen :)

  Henrik Plum
 • Malet vægge, lofter og trappe. Alt fint og god service. Nu mangler vi bare regningen.

  Anilla Lunde
 • Et 2 måneders forløb med Optimal-Byg og min nye tilbygning stod klar. Optimal-Byg kan varmt anbefales :)

  Henrik Plum
 • Godt og flot arbejde udført! Samtlige aftaler overholdt. De få ting der skulle påpeges, blev straks udbedret/lavet - alt i alt en god korrespondance hele forløbet igennem. Dem kunne vi sagtens finde på at bruge igen.

  David
 • Jeg synes Optimal-Byg vender hurtigt tilbage med tilbud. Samt kommer som aftalt, og udfører et godt og perfekt arbejde, ingen små mangler i finishen

  Anonym
 • Har haft Optimal-Byg på besøg i forbindelse med indhentning af tilbud på vegne af ejerforening. I den forbindelse var håndværkeren grundig og spottede en knækket tagsten, som dermed blev lavet med det samme. Vi et pt. i beslutningsprocessen vedr. en større tagrenovering, hvor Optimal-Byg bestemt har efterladt et godt indtryk i tilbuds-processen.

  Anonym
 • Axel Wiggers
 • Perfekt arbejde i alle henseender.

  Karin Merete Boas