Velkommen til Optimal Byg
Vi er specialister i tilbygninger og renoveringer
Vi glæder os til at høre fra dig

Ombygning af parcelhus – udnyt din bolig bedre

Optimal-Byg har gennem 25 års specialiseret sig i ombygning af huse. Vi har stor erfaring med at rådgive om hvordan man udnytter sine kvadratmeter bedst muligt hvis du eksempelvis vil ombygge køkken, stue eller rykke vægge. En ombygning af parcelhus med bedre indretning kan give mere plads og dermed øge værdien af din bolig.

Vi har både tømrer, murer og maler til rådighed og kan derfor slippe for at skulle kontakte flere håndværkere. Hos Optimal-Byg får du bl.a.:

 • Én kontaktperson under hele byggeriet
 • Løbende information om projektets fremskridt
 • Grundig rådgivning fra idé til færdigt projekt
 • Ombygning i høj kvalitet men til en fair pris

Vores kunder har anmeldt os på Håndværker.dk hvor vi er blevet belønnet med gode anmeldelser.

Ombygning med kundens ønsker i fokus

Hos Optimal-Byg er kundens ønsker altid de vigtigste og vi sørger altid for at processen og tilbuddet passer til dine behov. Undervejs i processen holder vi byggemøder hvor du kan høre om fremskridtet med din ombygning af parcelhuset.

Vi sætter en ære i at leverer godt håndværk i høj kvalitet og det kommer vores kunder til gode. De har belønnet os med gode anmeldelser på Håndværker.dk – se dem her.

Få et gratis møde og tilbud på ombygning af parcelhus

Ring til os i dag på telefon 69 15 03 25, eller send en mail til info@optimal-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. Så holder vi et GRATIS rådgivningsmøde hvor vi sammen gennemgår din nuværende bolig og snakker om dine ønsker til ombygning. Så sammensætter vi et 100% skræddersyet tilbud på ombygning af parcelhus.

Vi arbejder i hele Nordsjælland og kommer bl.a. lokalt i Hillerød og Helsinge hvor vi har base.

godeanmeldelser

Læs vores anmeldelser til ombygninger:

 • Nyt køkken, vores oplevelse har været meget positiv, meget prof, håndværker der altid kom til tiden og overholde tidsplanen, der var altid fint ryddet op efter en endt arbejdsdag.

  Stina
 • Perfekt arbejde, gamle gulve fjernet, nye gulve lagt.. Hurtigt og flot arbejde. Bruger gerne dette firma igen :)

  Henrik Plum
 • Malet vægge, lofter og trappe. Alt fint og god service. Nu mangler vi bare regningen.

  Anilla Lunde
 • Et 2 måneders forløb med Optimal-Byg og min nye tilbygning stod klar. Optimal-Byg kan varmt anbefales :)

  Henrik Plum
 • Godt og flot arbejde udført! Samtlige aftaler overholdt. De få ting der skulle påpeges, blev straks udbedret/lavet - alt i alt en god korrespondance hele forløbet igennem. Dem kunne vi sagtens finde på at bruge igen.

  David
 • Jeg synes Optimal-Byg vender hurtigt tilbage med tilbud. Samt kommer som aftalt, og udfører et godt og perfekt arbejde, ingen små mangler i finishen

  Anonym
 • Har haft Optimal-Byg på besøg i forbindelse med indhentning af tilbud på vegne af ejerforening. I den forbindelse var håndværkeren grundig og spottede en knækket tagsten, som dermed blev lavet med det samme. Vi et pt. i beslutningsprocessen vedr. en større tagrenovering, hvor Optimal-Byg bestemt har efterladt et godt indtryk i tilbuds-processen.

  Anonym
 • Axel Wiggers
 • Perfekt arbejde i alle henseender.

  Karin Merete Boas