Velkommen til Optimal Byg
Vi er specialister i tilbygninger og renoveringer
Vi glæder os til at høre fra dig

Tagrenovering i Helsinge, Hillerød og Gilleleje

Er taget ved at være gammelt, slidt og måske utæt? Så kan Optimal-Byg hjælpe dig med en tagrenovering højeste kvalitet. Vi har over 25 års erfaring i branchen og vi sørger altid for grundig rådgivning af vores kunder.

Hos os er du og dine ønsker i fokus! Er du i tvivl om hvor omfattende en tagrenovering du har brug for eller om det eventuelt er smartere at lægge et nyt tag? Så fortvivl ej. Vi kommer gerne ud og inspicerer taget og kommer med den plan som vi mener vil være mest optimal for dig og din bolig.

Spar penge på varmeregningen med en tagrenovering

Hvis dit tag er gammelt og utæt kan det være dyrt i længden, da et utæt tag ikke holder ordentligt på varmen i huset. Derfor kan en tagrenovering være en god investering i det lange løb. Mange vælger af denne årsag også at få tjekket sin isolering på loftet i forbindelse med en tagrenovering.

Ved at få et nyt tag og ny isolering holder din bolig bedre på varmen, hvilket du burde mærke på din varmeregning.

Hos Optimal-Byg samler vi på glade kunder og de har givet os nogle flotte anmeldelser som du kan se på Håndværker.dk.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud renovering af dit tag

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på renovering af tag? Så kan du fange os på 69 15 03 25, sende en mail på info@optimal-byg.dk eller udfylde formularen her på siden. Så holder vi et GRATIS rådgivningsmøde og efterfølgende modtager du et uforpligtende tilbud med en fair pris på tagrenovering.

Vi har base i Helsinge men udfører tagrenovering for kunder i hele Nordsjælland.

godeanmeldelser

Anmeldelser af tidligere tagrenoveringer

 • Godt og flot arbejde udført! Samtlige aftaler overholdt. De få ting der skulle påpeges, blev straks udbedret/lavet - alt i alt en god korrespondance hele forløbet igennem. Dem kunne vi sagtens finde på at bruge igen.

  David
 • Jeg synes Optimal-Byg vender hurtigt tilbage med tilbud. Samt kommer som aftalt, og udfører et godt og perfekt arbejde, ingen små mangler i finishen

  Anonym
 • Har haft Optimal-Byg på besøg i forbindelse med indhentning af tilbud på vegne af ejerforening. I den forbindelse var håndværkeren grundig og spottede en knækket tagsten, som dermed blev lavet med det samme. Vi et pt. i beslutningsprocessen vedr. en større tagrenovering, hvor Optimal-Byg bestemt har efterladt et godt indtryk i tilbuds-processen.

  Anonym
 • Perfekt arbejde i alle henseender.

  Karin Merete Boas