Velkommen til Optimal Byg
Vi er specialister i tilbygninger og renoveringer
Vi glæder os til at høre fra dig

Ekspert i tilbygning med 25 års erfaring

Hos Optimal-Byg ApS er vi ekspert i tilbygning i højeste kvalitet. Vi har fokus på det enkelte projekt og den enkelte kundes behov og ønsker. Derfor er det vigtigt for os at have en god dialog med vores kunder, så vi sammen kan sætte rammerne for projektet. Vi er perfektionister – ligesom dig!

Få en tilbygning i høj kvalitet til en fair pris

Vi går meget op i at overholde aftaler med kunderne og derfor kan du stole på at vi overholder deadlines og tilbud. Undervejs i vores projekter holder vi byggemøder med kunderne for at de føler sig i trygge hænder og er en del af projektet – uanset om opgaven med tilbygning er stor eller lille.

Ved hvert projekt er vores mål at kunne overdrage et færdigt projekt som kunden er glad for. Se vores gode anmeldelser på Håndværker.dk og læs hvad kunderne skriver om samarbejdet med os.

Da vi både har murer-, maler- og tømrerafdeling, kan vi stå for HELE dit projekt omkring en tilbygning, og du slipper derfor for at skulle koordinere med flere håndværkere af gangen. Du har altså én kontaktperson.

Gratis rådgivningsmøde om dit byggeprojekt

Går du med overvejelser om at udvide boligen med en tilbygning kan du med fordel ringe på telefon 69 15 03 25, sende en mail på info@optimal-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. Så holder vi et GRATIS rådgivningsmøde, hvor vi snakker om dine ideer og ønsker til din tilbygning. Udfra dette møde udformer vi et gratis uforpligtende tilbud til dig.

Vi arbejder b.la. lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer gerne i hele Nordsjælland.

Vi er eksperter i tilbygninger og renoveringer af sommerhuse. Se bare denne tilbygning:

godeanmeldelser

Læs vores anmeldelser til ombygninger:

 • Nyt køkken, vores oplevelse har været meget positiv, meget prof, håndværker der altid kom til tiden og overholde tidsplanen, der var altid fint ryddet op efter en endt arbejdsdag.

  Stina
 • Perfekt arbejde, gamle gulve fjernet, nye gulve lagt.. Hurtigt og flot arbejde. Bruger gerne dette firma igen :)

  Henrik Plum
 • Malet vægge, lofter og trappe. Alt fint og god service. Nu mangler vi bare regningen.

  Anilla Lunde
 • Et 2 måneders forløb med Optimal-Byg og min nye tilbygning stod klar. Optimal-Byg kan varmt anbefales :)

  Henrik Plum
 • Godt og flot arbejde udført! Samtlige aftaler overholdt. De få ting der skulle påpeges, blev straks udbedret/lavet - alt i alt en god korrespondance hele forløbet igennem. Dem kunne vi sagtens finde på at bruge igen.

  David
 • Jeg synes Optimal-Byg vender hurtigt tilbage med tilbud. Samt kommer som aftalt, og udfører et godt og perfekt arbejde, ingen små mangler i finishen

  Anonym
 • Har haft Optimal-Byg på besøg i forbindelse med indhentning af tilbud på vegne af ejerforening. I den forbindelse var håndværkeren grundig og spottede en knækket tagsten, som dermed blev lavet med det samme. Vi et pt. i beslutningsprocessen vedr. en større tagrenovering, hvor Optimal-Byg bestemt har efterladt et godt indtryk i tilbuds-processen.

  Anonym
 • Axel Wiggers
 • Perfekt arbejde i alle henseender.

  Karin Merete Boas