Velkommen til Optimal Byg
Vi er specialister i tilbygninger og renoveringer
Vi glæder os til at høre fra dig

Tilbygning med 1. sal på ny bygning eller 1-plans hus

Vil du have mere plads i din 1-plans villa eller vil du have en tilbygning med 1. sal? Så kan Optimal-Byg hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt projekt. Vi har både tømrer, murer og maler ansat i firmaet og derfor kan vi klare hele projektet.

På mange moderne parcelhuse er det muligt at bygge opad og dermed få mere plads i boligen. Det kan derfor være et fornuftigt alternativ til dig som overvejer at købe nyt hus for at få mere plads. Husk at værdien af dit hus øges med en 1. sal tilbygning.

Få et møde med os om din 1. sal tilbygning

Er du interesseret i at høre om mulighederne for en tilbygning med 1. sal, anbefaler vi altid at tage et møde med os, hvor vi taler jeres ønsker i gennem. Hos os er kunden altid i fokus og vi skræddersyer altid tilbud og planer efter kundens ønsker.

Desuden undersøger vi naturligvis om din bolig kan bære en 1. sal tilbygning.

Vores varemærke er glade kunder. Se vores gode anmeldelser på Håndværker.dk eller se et udpluk af dem her på siden.

Vi har 25 års erfaring med små og store byggeprojekter

Optimal-Byg har mange års erfaring i branchen og vi har specialiseret os i tilbygning, ombygning og renovering af huse. Vi arbejder lokalt i omkring Helsinge men kommer også i resten af Nordsjælland.

Du er velkommen til at ringe til os på 69 15 03 25, sende en mail på info@optimal-byg.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så holder vi et GRATIS rådgivningsmøde om din 1. sal tilbygning.

godeanmeldelser

Læs vores anmeldelser til ombygninger:

 • Nyt køkken, vores oplevelse har været meget positiv, meget prof, håndværker der altid kom til tiden og overholde tidsplanen, der var altid fint ryddet op efter en endt arbejdsdag.

  Stina
 • Perfekt arbejde, gamle gulve fjernet, nye gulve lagt.. Hurtigt og flot arbejde. Bruger gerne dette firma igen :)

  Henrik Plum
 • Malet vægge, lofter og trappe. Alt fint og god service. Nu mangler vi bare regningen.

  Anilla Lunde
 • Et 2 måneders forløb med Optimal-Byg og min nye tilbygning stod klar. Optimal-Byg kan varmt anbefales :)

  Henrik Plum
 • Godt og flot arbejde udført! Samtlige aftaler overholdt. De få ting der skulle påpeges, blev straks udbedret/lavet - alt i alt en god korrespondance hele forløbet igennem. Dem kunne vi sagtens finde på at bruge igen.

  David
 • Jeg synes Optimal-Byg vender hurtigt tilbage med tilbud. Samt kommer som aftalt, og udfører et godt og perfekt arbejde, ingen små mangler i finishen

  Anonym
 • Har haft Optimal-Byg på besøg i forbindelse med indhentning af tilbud på vegne af ejerforening. I den forbindelse var håndværkeren grundig og spottede en knækket tagsten, som dermed blev lavet med det samme. Vi et pt. i beslutningsprocessen vedr. en større tagrenovering, hvor Optimal-Byg bestemt har efterladt et godt indtryk i tilbuds-processen.

  Anonym
 • Axel Wiggers
 • Perfekt arbejde i alle henseender.

  Karin Merete Boas