Velkommen til Optimal Byg
Vi er specialister i tilbygninger og renoveringer
Vi glæder os til at høre fra dig

Pris på tilbygning – høj kvalitet til en rimelig pris

Går du med overvejelser om at udvide boligen? Så er én af de ting som du tænker over formentlig hvad en tilbygning koster. Vi har 25 års erfaring i branchen og vi tilbyder at komme ud og give et uforpligtende tilbud, så du kan få en realistisk pris på tilbygning.

For at komme med en pris på tilbygning som du kan regne med holder vi et gratis møde, hvor vi sammen gennemgår jeres ønsker og de muligheder i har for at lave en tilbygning. Sammen sætter vi rammerne om projektet så vi kan beregne en pris på tilbygning.

Hvad skal du overveje når du vil udbygge boligen?

I forbindelse med vores møde kommer vi vidt omkring og det er en god idé at overveje størrelse (kvm), materiale og økonomisk råderum. Sammen finder vi den løsning som er mest optimal for dig.

Vi sørger for grundig rådgivning – hele vejen fra idé til færdigt projekt!

Hos os er DU i fokus og du får én kontaktperson som har dialog med dig hele vejen gennem projektet. Nogle af vores tidligere kunder har anmeldt os på Håndværker.dk – se vores anmeldelser.

Kontakt os hvis du ønsker en pris på din tilbygning

Ring til os i dag på 69 15 03 25, skriv til info@optimal-byg.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så holder vi et GRATIS rådgivningsmøde og tager en uforpligtende snak om dit projekt.

Fra vores base i Helsinge arbejder vi bl.a. i Hillerød og Gilleleje men kommer også i resten af Nordsjælland.

Vi har bl.a. lavet denne flotte tilbygning for en tilfreds kunde:

godeanmeldelser

Læs vores anmeldelser til ombygninger:

 • Nyt køkken, vores oplevelse har været meget positiv, meget prof, håndværker der altid kom til tiden og overholde tidsplanen, der var altid fint ryddet op efter en endt arbejdsdag.

  Stina
 • Perfekt arbejde, gamle gulve fjernet, nye gulve lagt.. Hurtigt og flot arbejde. Bruger gerne dette firma igen :)

  Henrik Plum
 • Malet vægge, lofter og trappe. Alt fint og god service. Nu mangler vi bare regningen.

  Anilla Lunde
 • Et 2 måneders forløb med Optimal-Byg og min nye tilbygning stod klar. Optimal-Byg kan varmt anbefales :)

  Henrik Plum
 • Godt og flot arbejde udført! Samtlige aftaler overholdt. De få ting der skulle påpeges, blev straks udbedret/lavet - alt i alt en god korrespondance hele forløbet igennem. Dem kunne vi sagtens finde på at bruge igen.

  David
 • Jeg synes Optimal-Byg vender hurtigt tilbage med tilbud. Samt kommer som aftalt, og udfører et godt og perfekt arbejde, ingen små mangler i finishen

  Anonym
 • Har haft Optimal-Byg på besøg i forbindelse med indhentning af tilbud på vegne af ejerforening. I den forbindelse var håndværkeren grundig og spottede en knækket tagsten, som dermed blev lavet med det samme. Vi et pt. i beslutningsprocessen vedr. en større tagrenovering, hvor Optimal-Byg bestemt har efterladt et godt indtryk i tilbuds-processen.

  Anonym
 • Axel Wiggers
 • Perfekt arbejde i alle henseender.

  Karin Merete Boas