Velkommen til Optimal Byg
Vi er specialister i tilbygninger og renoveringer
Vi glæder os til at høre fra dig

Tilbygning til murermestervilla

Ældre huse er ofte for små for moderne børnefamilier. Derfor kan en tilbygning til murermestervilla være med til at give flere kvadratmeter samtidig med at du kan beholde den originale stil.

Mange klassiske murermestervillaer fra 60’erne og 70’erne blev betragtet som rummelige da de blev bygget, men siden da har kravene til boliger ændret sig. Derfor er en tilbygning til en murermestervilla en god idé for børnefamilier og andre som vil have flere kvadratmeter.

Det kræver grundigt forarbejde og et dygtig byggefirma, at lave en tilbygning til murermestervilla som kan bibeholde den klassiske stil.

Vi sørger for grundig rådgivning og god dialog

Optimal-Byg ApS har måde tømrer, maler og murer ansat i firmaet. Derfor kan vi står for hele byggeriet og du slipper for at koordinerer med de forskellige håndværkere. Du får én kontaktperson som sørger for at du løbende er opdateret og vi holder byggemøder hvor du har mulighed for at følge med i fremskridtene.

Vi har altid kunden i fokus og måske er det derfor at de har belønnet os med gode anmeldelser på Håndværker.dk.

Få et gratis møde og tilbud på tilbygning til murermestervilla

Skal vi sætte os ned og tage en uforpligtende snak om mulighederne for at du kan få flere kvadratmeter i boligen? Så kan du kontakte os på 69 15 03 25, sende en mail på info@optimal-byg.dk eller udfylde formularen her på siden. Så aftaler vi et tidspunkt for et GRATIS rådgivningsmøde hvor vi sætter rammerne for projektet omkring tilbygning til murermestervilla.

Vi bygger lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer også i resten af Nordsjælland.

godeanmeldelser

Læs vores anmeldelser til ombygninger:

 • Nyt køkken, vores oplevelse har været meget positiv, meget prof, håndværker der altid kom til tiden og overholde tidsplanen, der var altid fint ryddet op efter en endt arbejdsdag.

  Stina
 • Perfekt arbejde, gamle gulve fjernet, nye gulve lagt.. Hurtigt og flot arbejde. Bruger gerne dette firma igen :)

  Henrik Plum
 • Malet vægge, lofter og trappe. Alt fint og god service. Nu mangler vi bare regningen.

  Anilla Lunde
 • Et 2 måneders forløb med Optimal-Byg og min nye tilbygning stod klar. Optimal-Byg kan varmt anbefales :)

  Henrik Plum
 • Godt og flot arbejde udført! Samtlige aftaler overholdt. De få ting der skulle påpeges, blev straks udbedret/lavet - alt i alt en god korrespondance hele forløbet igennem. Dem kunne vi sagtens finde på at bruge igen.

  David
 • Jeg synes Optimal-Byg vender hurtigt tilbage med tilbud. Samt kommer som aftalt, og udfører et godt og perfekt arbejde, ingen små mangler i finishen

  Anonym
 • Har haft Optimal-Byg på besøg i forbindelse med indhentning af tilbud på vegne af ejerforening. I den forbindelse var håndværkeren grundig og spottede en knækket tagsten, som dermed blev lavet med det samme. Vi et pt. i beslutningsprocessen vedr. en større tagrenovering, hvor Optimal-Byg bestemt har efterladt et godt indtryk i tilbuds-processen.

  Anonym
 • Axel Wiggers
 • Perfekt arbejde i alle henseender.

  Karin Merete Boas