Velkommen til Optimal Byg
Vi er specialister i tilbygninger og renoveringer
Vi glæder os til at høre fra dig

TILBYGNING TIL PARCELHUS

Hos Optimal-Byg ApS er vi eksperter i tilbygning til parcelhus. Vi sætter vores kunders ønsker i første række og vi har forståelse fora at du som kunde har behov for grundig rådgivning i hvordan en tilbygning bedst tilpasser sig dine ønsker. Sammen tager vi en dialog om jeres nuværende hjem og ud fra det, komme med et skræddersyet tilbud på tilbygning til parcelhus.

25 ÅRS EKSPERTISE I TILBYGNINGER TIL HUSE

Vi har 25 års erfaring med tilbygning til hus og vi sørger altid for at overholde alle aftaler ifht. deadlines og tilbud. Undervejs i projekterne holder vi byggemøder, så du kan følge fremskridtene og være en del af projektet.

Du har én kontaktperson under hele forløbet, og da vi både har murer, maler og tømrer ansat, kan vi stå for hele projektet og du slipper for at koordinere med de forskellige håndværkere.

Vores tidligere kunder har anmeldt os med 4,4 af 5 mulige stjerner på Håndværker.dk.

UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TILBYGNING TIL PARCELHUS

Går du med overvejelser om at en tilbygning til dit hus? Så tilbyder Optimal-Byg at komme ud til et GRATIS rådgivningsmøde, hvor vi snakker om mulighederne. Herefter modtager du naturligvis et 100% uforpligtende tilbud. Ring på telefon 69 15 03 25, send en mail på info@optimal-byg.dk eller udfyld formularen her på siden.

Vi arbejder bl.a. i Helsinge, Hillerød og Gilleleje men arbejder også i resten af Nordsjælland.

Se dette eksempel på en tilbygning til parcelhus:

godeanmeldelser

Læs vores anmeldelser til ombygninger:

 • Nyt køkken, vores oplevelse har været meget positiv, meget prof, håndværker der altid kom til tiden og overholde tidsplanen, der var altid fint ryddet op efter en endt arbejdsdag.

  Stina
 • Perfekt arbejde, gamle gulve fjernet, nye gulve lagt.. Hurtigt og flot arbejde. Bruger gerne dette firma igen :)

  Henrik Plum
 • Malet vægge, lofter og trappe. Alt fint og god service. Nu mangler vi bare regningen.

  Anilla Lunde
 • Et 2 måneders forløb med Optimal-Byg og min nye tilbygning stod klar. Optimal-Byg kan varmt anbefales :)

  Henrik Plum
 • Godt og flot arbejde udført! Samtlige aftaler overholdt. De få ting der skulle påpeges, blev straks udbedret/lavet - alt i alt en god korrespondance hele forløbet igennem. Dem kunne vi sagtens finde på at bruge igen.

  David
 • Jeg synes Optimal-Byg vender hurtigt tilbage med tilbud. Samt kommer som aftalt, og udfører et godt og perfekt arbejde, ingen små mangler i finishen

  Anonym
 • Har haft Optimal-Byg på besøg i forbindelse med indhentning af tilbud på vegne af ejerforening. I den forbindelse var håndværkeren grundig og spottede en knækket tagsten, som dermed blev lavet med det samme. Vi et pt. i beslutningsprocessen vedr. en større tagrenovering, hvor Optimal-Byg bestemt har efterladt et godt indtryk i tilbuds-processen.

  Anonym
 • Axel Wiggers
 • Perfekt arbejde i alle henseender.

  Karin Merete Boas