TILBYGNING MED 1. SAL PÅ NY BYGNING ELLER 1-PLANS HUS

Vil du have mere plads i din 1-plans villa eller vil du have en tilbygning med 1. sal? Så kan Optimalt-Byg hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt projekt. Vi har både tømrer, murer og maler ansat i firmaet og derfor kan vi klare hele projektet.

På mange moderne parcelhuse er det muligt at bygge opad og dermed få mere plads i boligen. Det kan derfor være et fornuftigt alternativ til dig som overvejer at købe nyt hus for at få mere plads. Husk at værdien af dit hus øges med en 1. sal tilbygning.

FÅ ET MØDE MED OS OM DIN 1. SAL TILBYGNING

Er du interesseret i at høre om mulighederne for en tilbygning med 1. sal, anbefaler vi altid at tage et møde med os, hvor vi taler jeres ønsker i gennem. Hos os er kunden altid i fokus og vi skræddersyer altid tilbud og planer efter kundens ønsker.

Desuden undersøger vi naturligvis om din bolig kan bære en 1. sal tilbygning.

Vores varemærke er glade kunder. Se vores gode anmeldelser på Håndværker.dk eller se et udpluk af dem her på siden.

VI HAR 25 ÅRS ERFARING MED SMÅ OG STORE BYGGEPROJEKTER

Optimalt-Byg har mange års erfaring i branchen og vi har specialiseret os i tilbygning, ombygning og renovering af huse. Vi arbejder lokalt i omkring Helsinge men kommer også i resten af Nordsjælland.

Du er velkommen til at ringe til os på 69 15 03 25, sende en mail på info@optimal-byg.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så holder vi et rådgivningsmøde om din 1. sal tilbygning.

Kontakt os

Optimal Byg
Ågerupvej 15
3200 Helsinge

Telefon: 69 15 03 25

E-mail: info@optimal-byg.dk

Se vores anmeldelser

Optimalt-Byg-5-stjerner

Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.