OMBYGNING AF PARCELHUS – UDNYT DIN BOLIG BEDRE

Optimalt-Byg har gennem 25 års specialiseret sig i ombygning af huse. Vi har stor erfaring med at rådgive om hvordan man udnytter sine kvadratmeter bedst muligt hvis du eksempelvis vil ombygge køkken, stue eller rykke vægge. En ombygning af parcelhus med bedre indretning kan give mere plads og dermed øge værdien af din bolig.

Vi har både tømrer, murer og maler til rådighed og kan derfor slippe for at skulle kontakte flere håndværkere. Hos Optimalt-Byg får du bl.a.:

  • Én kontaktperson under hele byggeriet
  • Løbende information om projektets fremskridt
  • Grundig rådgivning fra idé til færdigt projekt
  • Ombygning i høj kvalitet men til en fair pris

Vores kunder har anmeldt os på Håndværker.dk hvor vi er blevet belønnet med gode anmeldelser

OMBYGNING MED KUNDENS ØNSKER I FOKUS

Hos Optimalt-Byg er kundens ønsker altid de vigtigste og vi sørger altid for at processen og tilbuddet passer til dine behov. Undervejs i processen holder vi byggemøder hvor du kan høre om fremskridtet med din ombygning af parcelhuset.

Vi sætter en ære i at leverer godt håndværk i høj kvalitet og det kommer vores kunder til gode. De har belønnet os med gode anmeldelser på Håndværker.dk – se dem her.

FÅ ET MØDE OG TILBUD PÅ OMBYGNING AF PARCELHUS

Ring til os i dag på telefon 69 15 03 25, eller send en mail til info@optimal-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. Så holder vi et rådgivningsmøde hvor vi sammen gennemgår din nuværende bolig og snakker om dine ønsker til ombygning. Så sammensætter vi et 100{b10b598cace4ebba9950439f1b234613f4e033846c7c2d35e721a8077ed816e1} skræddersyet tilbud på ombygning af parcelhus.

Vi arbejder i hele Nordsjælland og kommer bl.a. lokalt i Hillerød og Helsinge hvor vi har base.

Kontakt os

Optimal Byg
Ågerupvej 15
3200 Helsinge

Telefon: 69 15 03 25

E-mail: info@optimal-byg.dk

Se vores anmeldelser

Optimalt-Byg-5-stjerner

Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.