OMBYGNING I HELSINGE, HILLERØD OG RESTEN AF NORDSJÆLLAND

Optimalt-Byg ApS er en erfaren virksomhed med mange år i branchen. Vi har specialiseret os i større entrepriser og vi har derfor alle relevante faggrupper ansat i firmaet, så vi kan håndtere alle opgaver i forbindelse med ombygning.

Derfor kan du nøjes med én samarbejdspartner så du slipper for at skulle bruge tid på at koordinere med flere håndværkere.

Hos Optimalt-Byg får du en ombygning i høj kvalitet til en fair pris.

GRUNDIG RÅDGIVNING FØR, UNDER OG EFTER DIN OMBYGNING

Når du beslutter dig for at lave en ombygning af parcelhus, kan det være svært at gennemskue hvordan man udnytter sine kvadratmeter bedst muligt. Måske kan det også være at en tilbygningi virkeligheden er mest optimalt?

Derfor tilbyder vi altid et rådgivningsmøde hvor vi sammen gennemgår jeres nuværende bolig og jeres ønsker og drømme om hvordan en ombygning, kan omdanne jeres nuværende hjem til drømmeboligen.

Vi samler på glade kunder og derfor har de belønnet os med gode anmeldelser på Håndværker.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ OMBYGNING

Hvis du ønsker at bestille et møde og efterfølgende modtage et uforpligtende tilbud, kan du kan på 69 15 03 25, sende en mail til info@optimal-byg.dk eller udfylde formularen her på siden. Så tager vi en snak om din ønsker og sammensætter et godt tilbud på ombygning. Vi har tidligere lavedet ombygninger i hele Nordsjælland og kommer bl.a. lokalt i Hillerød og Helsinge hvor vi har base.

Kontakt os

Optimal Byg
Ågerupvej 15
3200 Helsinge

Telefon: 69 15 03 25

E-mail: info@optimal-byg.dk

Se vores anmeldelser

Optimalt-Byg-5-stjerner

Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.