Renovering af sommerhus

25 ÅRS EKSPERTISE I RENOVERING AF SOMMERHUS

Hos Optimalt-Byg ApS er vi eksperter i renovering af sommerhus. Vi har gjort det gennem mange år og det har givet os vigtig viden om hvad der er vigtigt for vores kunder:

  • Et byggefirma som kan stå for hele entreprisen – vi har både murer, maler og tømrer
  • Grundig rådgivning fra idé til renoveringen af sommerhuset står færdigt
  • God kommunikation før, under og efter projektet
  • Og så overholder vi altid alle aftaler (deadlines, tilbud mv.)

Hos er kundens ønsker og behov altid i fokus, og så er vi er perfektionister – ligesom dig!

RENOVERING AF SOMMERHUS I HELE NORDSJÆLLAND

Gennem mange år har vi renoveret mange sommerhuse i Gilleleje, Liseleje og Nordsjælland. Mange kunder bor langt fra deres sommerhus og har derfor behov for at vælge et firma til renovering af sommerhus som man kan stole på.

Du kan derfor bestille et rådgivningsmøde, hvor vi snakker om muligheder og ønsker til renovering af sommerhus. Her vil vi samtidig fortælle lidt om processen, så du/I ved hvordan forløbet bliver.

Se desuden vores anmeldelser på Håndværker.dk hvor vores kunder belønnet os for vores gode arbejde.

RING TIL OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD TIL EN FAIR PRIS

Vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af sommerhus? Så kan vi kontaktes på telefon 69 15 03 25, på info@optimal-byg.dk eller du kan udfylde formularen her på siden. Efter en gennemgang af sommerhuset fremsender vi dig et uforpligtende tilbud på renovering af sommerhus til en fair pris.

Vi er eksperter i tilbygninger og renoveringer af sommerhuse. Se bare denne tilbygning:

Kontakt os

Optimal Byg
Ågerupvej 15
3200 Helsinge

Telefon: 69 15 03 25

E-mail: info@optimal-byg.dk

Se vores anmeldelser

Optimalt-Byg-5-stjerner

Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.