TAGRENOVERING I HELSINGE, HILLERØD OG GILLELEJE

Er taget ved at være gammelt, slidt og måske utæt? Så kan Optimalt-Byg hjælpe dig med en tagrenovering højeste kvalitet. Vi har over 25 års erfaring i branchen og vi sørger altid for grundig rådgivning af vores kunder.

Hos os er du og dine ønsker i fokus! Er du i tvivl om hvor omfattende en tagrenovering du har brug for eller om det eventuelt er smartere at lægge et nyt tag? Så fortvivl ej. Vi kommer gerne ud og inspicerer taget og kommer med den plan som vi mener vil være mest optimal for dig og din bolig.

SPAR PENGE PÅ VARMEREGNINGEN MED EN TAGRENOVERING

Hvis dit tag er gammelt og utæt kan det være dyrt i længden, da et utæt tag ikke holder ordentligt på varmen i huset. Derfor kan en tagrenovering være en god investering i det lange løb. Mange vælger af denne årsag også at få tjekket sin isolering på loftet i forbindelse med en tagrenovering.

Ved at få et nyt tag og ny isolering holder din bolig bedre på varmen, hvilket du burde mærke på din varmeregning.

Hos Optimalt-Byg samler vi på glade kunder og de har givet os nogle flotte anmeldelser som du kan se på Håndværker.dk.

BESTIL ET UFORPLIGTENDE TILBUD RENOVERING AF DIT TAG

Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af tag? Så kan du fange os på 69 15 03 25, sende en mail på info@optimal-byg.dk eller udfylde formularen her på siden. Så holder vi et GRATIS rådgivningsmøde og efterfølgende modtager du et uforpligtende tilbud med en fair pris på tagrenovering. Vi har base i Helsinge men udfører tagrenovering for kunder i hele Nordsjælland.

Kontakt os

Optimal Byg
Ågerupvej 15
3200 Helsinge

Telefon: 69 15 03 25

E-mail: info@optimal-byg.dk

Se vores anmeldelser

Optimalt-Byg-5-stjerner

Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.