RENOVERING AF PARCELHUS I HELSINGE, HILLERØD I NORDSJÆLLAND

Trænger huset til en renovering? Optimalt-Byg ApS er har 25 års erfaring med renovering af hus, og vi tør godt at kalde os specialister på området. Vi udfører både store og små renoveringer.

Renovering og vedligeholdelse er ikke bare et spørgsmål om at sikre mod forfald. Det handler også om at tilpasse bygningen nutidens muligheder og krav – og samtidig få det til at se pænt ud.

VI UDFØRER ALT INDEN FOR RENOVERING AF PARCELHUSE

Da vi både har tømrer-, murer- og malerafdeling kan du nøjes med at tale én kontaktperson. Du slipper altså for at skulle koordinere med flere håndværkere under din renovering. Vi klarer således hele entreprisen.

Renovering af hus kan blandt andet indebære:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Energioptimering
  • Renovering af gulve
  • Tagrenovering
  • Renovering af badeværelse
  • og meget mere

Vi leverer altid et stykke håndværk i høj kvalitet. Se også vores gode anmeldelser på Håndværker.dk, hvor vores kunder har rost samarbejdet med os.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ RENOVERING AF DIT HUS

Vil du høre mere om hvordan vi kan renovere din bolig, så den lever op til nutidens krav og samtidig fremstår som et nybygget hus? Ring til os i dag på telefon 69 15 03 25, send en mail på info@optimal-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. Så afholder vi et rådgivningsmøde, hvor vi gennemgår jeres nuværende bolig og snakker om jeres ønsker og behov. Udfra dette møde udformer vi e skræddersyet tilbud på renovering af dit hus.

Vi arbejder b.la. lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer også i hele Nordsjælland.

Kontakt os

Optimal Byg
Ågerupvej 15
3200 Helsinge

Telefon: 69 15 03 25

E-mail: info@optimal-byg.dk

Se vores anmeldelser

Optimalt-Byg-5-stjerner

Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.