Tilbygning til sommerhus

TILBYGNING TIL SOMMERHUS I HØJ KVALITET

Optimalt-Byg har ekspertise inden for tilbygning til sommerhus. Vi råder over tømrere, murer og malere som står for hele projektet. Dette sikrer at du undgår at koordinere med flere forskellige håndværkere. Du har én kontaktperson som holder tæt dialog med dig under hele projektet.

Vi tilbyder dig grundig rådgivning i forbindelse med. tilbygning til sommerhus – hele vejen fra idé til færdig projekt.

NÅR KUNDERNE ER GLADE – SÅ ER VI OGSÅ!

Hos Optimalt-Byg har vi stor fokus på at leve op til kundernes ønsker og forventninger. Vi efterlader altid aldrig et projekt før vi selv er 100{b10b598cace4ebba9950439f1b234613f4e033846c7c2d35e721a8077ed816e1} tilfredse. Måske derfor får vi gode anmeldelser af vores kunder. Se et udpluk af dem her på side, eller besøg vores profil på Håndværker.dk.

Når vi laver tilbygning til sommerhus sørger vi for:

  • tæt dialog med din kontaktperson så du kan følge projektet
  • at stå for HELE projektet så du sparer tid på koordinering
  • at overholde alle aftaler i forhold til deadline og tilbud
  • grundig rådgivning så du får den perfekte tilbygning til sommerhus

Gennem årene har vi lavet adskillige tilbygninger på sommerhuse i bl.a. Gilleleje og Liseleje i Nordsjælland.

BESTIL ET MØDE SAMT TILBUD PÅ TILBYGNING TIL SOMMERHUS

Kontakt os i dag på telefon 69 15 03 25, send en mail til info@optimal-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. Så holder vi et rådgivningsmøde. Her tager vi en snak om ønsker og muligheder så vi kan sammensætte et tilbud efter dit behov. Se eksempelvis denne tilbygning vi tidligere har lavet på et sommerhus:

Kontakt os

Optimal Byg
Ågerupvej 15
3200 Helsinge

Telefon: 69 15 03 25

E-mail: info@optimal-byg.dk

Se vores anmeldelser

Optimalt-Byg-5-stjerner

Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.