Tilbygning til murermestervilla

TILBYGNING TIL MURERMESTERVILLA

Ældre huse er ofte for små for moderne børnefamilier. Derfor kan en tilbygning til murermestervilla være med til at give flere kvadratmeter samtidig med at du kan beholde den originale stil.

Mange klassiske murermestervillaer fra 60’erne og 70’erne blev betragtet som rummelige da de blev bygget, men siden da har kravene til boliger ændret sig. Derfor er en tilbygning til en murermestervilla en god idé for børnefamilier og andre som vil have flere kvadratmeter.

Det kræver grundigt forarbejde og et dygtig byggefirma, at lave en tilbygning til murermestervilla som kan bibeholde den klassiske stil.

VI SØRGER FOR GRUNDIG RÅDGIVNING OG GOD DIALOG

Optimalt-Byg ApS har måde tømrer, maler og murer ansat i firmaet. Derfor kan vi står for hele byggeriet og du slipper for at koordinerer med de forskellige håndværkere. Du får én kontaktperson som sørger for at du løbende er opdateret og vi holder byggemøder hvor du har mulighed for at følge med i fremskridtene.

Vi har altid kunden i fokus og måske er det derfor at de har belønnet os med gode anmeldelser på Håndværker.dk.

FÅ ET MØDE OG TILBUD PÅ TILBYGNING TIL MURERMESTERVILLA

Skal vi sætte os ned og tage en uforpligtende snak om mulighederne for at du kan få flere kvadratmeter i boligen? Så kan du kontakte os på 69 15 03 25, sende en mail på info@optimal-byg.dk eller udfylde formularen her på siden. Så aftaler vi et tidspunkt for et rådgivningsmøde hvor vi sætter rammerne for projektet omkring tilbygning til murermestervilla.

Vi bygger lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer også i resten af Nordsjælland.

Kontakt os

Optimal Byg
Ågerupvej 15
3200 Helsinge

Telefon: 69 15 03 25

E-mail: info@optimal-byg.dk

Se vores anmeldelser

Optimalt-Byg-5-stjerner

Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.