Tilbygning til parcelhus

TILBYGNING TIL PARCELHUS

Hos Optimalt-Byg ApS er vi eksperter i tilbygning til parcelhus. Vi sætter vores kunders ønsker i første række og vi har forståelse fora at du som kunde har behov for grundig rådgivning i hvordan en tilbygning bedst tilpasser sig dine ønsker. Sammen tager vi en dialog om jeres nuværende hjem og ud fra det, komme med et skræddersyet tilbud på tilbygning til parcelhus.

25 ÅRS EKSPERTISE I TILBYGNINGER TIL HUSE

Vi har 25 års erfaring med tilbygning til hus og vi sørger altid for at overholde alle aftaler ifht. deadlines og tilbud. Undervejs i projekterne holder vi byggemøder, så du kan følge fremskridtene og være en del af projektet.

Du har én kontaktperson under hele forløbet, og da vi både har murer, maler og tømrer ansat, kan vi stå for hele projektet og du slipper for at koordinere med de forskellige håndværkere.

Vores tidligere kunder har anmeldt os med 4,4 af 5 mulige stjerner på Håndværker.dk.

UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TILBYGNING TIL PARCELHUS

Går du med overvejelser om at udvide boligen med en tilbygning kan du med fordel ringe på telefon 69 15 03 25, sende en mail på info@optimal-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. Så holder vi et rådgivningsmøde, hvor vi snakker om dine ideer og ønsker til din tilbygning. Udfra dette møde udformer vi et uforpligtende tilbud til dig. Vi arbejder b.la. lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer gerne i hele Nordsjælland. Vi er eksperter i tilbygninger og renoveringer af sommerhuse.

Kontakt os

Optimal Byg
Ågerupvej 15
3200 Helsinge

Telefon: 69 15 03 25

E-mail: info@optimal-byg.dk

Se vores anmeldelser

Optimalt-Byg-5-stjerner

Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.

Optimalt-Byg-5-stjerner

Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!

Optimalt-Byg-5-stjerner

Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.